Asiantunteva lääkeneuvonta on osa palveluamme

Henkilökuntaamme koulutetaan säännöllisesti ja kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

Apteekistamme saat ammattitaitoista neuvontaa ja opastusta lääkkeiden käytössä. Lääkeneuvonta on osa asiakaspalveluamme ja yksi apteekkimme perustehtävistä lääkkeiden jakelun ohella. Kun noudat lääkkeen apteekista, saat samalla tietoa lääkkeen oikeasta käytöstä ja mahdollisista haittavaikutuksista. Lääkeneuvonta takaa sen, että lääkehoito on mahdollisimman turvallista ja tehokasta.

Opastamme myös taloudelliseen lääkkeiden hankintaan. Ehdotamme lääkkeesi vaihtoa edullisempaan, mikäli se kuuluu lääkevaihdon piiriin.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Lääkkeiden yhteisvaikutukset kannattaa tarkistuttaa, mikäli käytössänne on useita lääkkeitä samanaikaisesti. Käytössämme on lääkkeiden yhteensopivuuden tarkistusohjelma, jolla on mahdollista tarkistaa lääkkeidenne yhteensopivuus. Yhteisvaikutusseuranta tuo turvallisuutta monia lääkkeitä käyttävien asiakkaiden terveydenhoitoon.

Astma-, sydän- ja diabetesyhdyshenkilöt

Apteekissamme on astma-, sydän- ja diabetesyhdyshenkilöt, jotka neuvovat ja auttavat omaan erikoisalueeseensa liittyvissä kysymyksissä.